Doa & Takziah Untuk Penduduk Kg. Lata Rek yang Dilanda Banjir 22-31 Disember 2014

Sunday, 27 January 2013

Jus Kunyit Gluta Curcuma C-E

Aku baru aje habiskan kotak yang ke-7 jus kunyit ini. Aku mula menikmatinya pada bulan Ogos tahun lepas. Macam yang you all fikirkan sebut je jus kunyit mesti terlintas di fikiran kita bau kunyit yang eeeeiiii.. aku tak sukalah baunya. Tak reti nak sebut..
Tetapi dengan jus kunyit keluaran Giffarine ini ianya ternyata berbeza dari segi baunya. Apa yang pasti selepas meminum satu penutupnya yang lebih kurang 15ml, anda dengan beraninya akan menghabiskan satu botol yang mengandungi 150ml sahaja itu. Ianya sungguh enak rasa di tekak anda. 
Jus kunyit ini mengandungi :
Air                                                               84.27%
Curcumin Powder (Serbuk Kunyit)           10.00%
Gula                                                             5.00%
L Gluthathione                                           0.50%
Vitamin C                                                   0.21%
Vitamin E                                                   0.02%
High Vitamin C & E
L - Glutathione 250 mg




Khasiatnya :
Khasiatnya memang terangkat ibu jari kaki akak. Sesuai untuk kulit, di mana kulit akan terasa lembut, gebu dan boleh menghilangkan jeragat sekiranya di minum secara konsisten. Selain itu dalaman juga akan anda rasai perubahannya. Kunyit ni adalah antiseptik semulajadi. Selain itu kandungan Glutathione memang diakui sebagai antioksidaan kuat dan penggunaannya yang berterusan pada akhirnya, tona kulit ternyata menjadi lebih cerah.
Bagiku juga jika dibandingkan dengan Activite lebih suka memilih Jus kunyit ini.

Cadangan Penyediaan:
Untuk rasa yang lebih enak, sejukkan dan goncang sebelum diminum. Kena habiskan 1 botol 150ml tu selepas dibuka.

Tiada pewarna tiruan. Rasa yang asli.
Ianya juga ada jaminan HALAL dari 'The Central Islamic Commitee of Thailand' (95 C130 005 03 55)



Kod: 37328
Isipadu Bersih : 150ml x 6 botol
Harga : RM60.00

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...