Doa & Takziah Untuk Penduduk Kg. Lata Rek yang Dilanda Banjir 22-31 Disember 2014

Thursday, 17 July 2014

Pil Ya Satree Wan-Chakmotluk.

Pil Ya Satree Wan-Chakmotluk.
Best sangat rasa badan lepas makan pil ni. Lenguh2 badan pun kurang. Rasa lebih bertenaga. Keputihan pun dah dapat di atasi dengan pengambilan pil selepas kali pertama makan. Tempat intim pun rasa semacam aje sihatnya. Saya makan tak sampai 10 pil tapi tubuh saya terutama bahagian kewanitaan rasa amat menakjubkan. Tak menyesal makan pil ini biarpun pertama kali mencubanya. Encik Suami pun perasaan selepas saya mengambil pil ini.Saya syorkan untuk semua ibu-ibu dan isteri-isteri serta wanita yang ingin sihat fizikal dan terutama sistem kewanitaan kita. Jom makan pil wan Chakmotluk. Terima kasih untuk Bonda Iskina kerana perkenal pil ini kepada saya.
Itu luahan salah sorang customer kami.


Nice to Know Tips About Wan-Chak-Mod-Luk
(Curcuma Xanthorrhiza Roxb. or Curcuma Comosa) 
There are two species of Wan-Chak-Mod-Luk, namely, Curcuma xanthorrhiza Roxb. and Curcuma Comosa. It is classified as annual plant under ginger family. IParts of Wan-Chak-Mod-Luk that are used to prepare medicine are its root to help alleviate flatulence, and its bulb.
Properties according to Traditional medicine.

  1. To help put the womb in place.
  2. Treat the womb pain.
  3. Treat abnormal menstruation.
  4.  Help release amniotic fluid.
  5. Help alleviate stomach disorder.
  6. Hemorrhoid
  7. Hernia
  8. It can also help treat cancer and internal abscess.
Bil : 57
No. rujukan /No. pendaftaran produk : 201204132013T / MAL13095057T
Nama produk : YA SATREE WAN-CHAKMOTLUK PLUS
Pemegang Pendaftaran Produk : GIFFARINE SKYLINE UNITY (M) SDN. BHD., KELANTAN
Pengilang : SKYLINE HEALTH CARE CO. LTD., THAILAND
Tempoh Pendaftaran : 26/09/2013 - 26/09/2018
Catatan : New Registration Approval

Kandungan :
Wan Chatmotluk 150 mg
Kot-cheang 15mg
Fanf 45mg
Plai 30 mg
Ginger 15mg
Pepper 15mg
Dee Plee 15 mg
Thien Dum 15mg

Dosage : 2-3 capsules with meal 3 times a day.
Code : 48013
Contain : 30 capsules
Price: RM56.00

Anda di luar sana bagaimana? Pil ini ini mengandungi temu lawak sebagai bahan utamanya.
Harga sekotak yang mengandungi 30 capsule hanya RM56 sahaja.

Re-White (Whitening Roll-On Giffarine)

Roll on dari Giffarine ini bukan sahaja memutihkan ketiak yang hitam malahan mempunyai kegunaan lain.

Formulasi lembut yang dapat memberi kesegaran dan keselesaan
sepanjang hari. Dengan kandungan TRICOLOSAN dan ALLONTOIN,
 Ianya dapat melembut dan melindungi kulit dari bakteria. Dirumus dari agen pemutih untuk membantu mencerahkan kulit anda.

Dapat menghaluskan liang roma. Produk pencerahan bawah lengan yang terbaik
 dari produk kebanyakan dalam pasaran.

ROLL ON WHITENING GIFFARINE.. BUKAN HANYA UNTUK MEMUTIKAN KETIAK SAHAJA TETAPI MEMPUNYAI PELBAGAI GUNA.. ANTARANYA IALAH TERKENA GIGITAN SERANGGA, MINYAK PANAS, LUKA, PARUT DAN YANG TERBARU TERKENA ULAT BULU..
Ianya juga tidak melekit apabila digunakan dan apa yang pasti tiada lagi pepeluhan yang akan menyebabkan baju anda ...

Kod : 17201
Berat Bersih : 50ml
NOT130202964K
Harga : RM 14.00
 

Wednesday, 16 July 2014

Datang lagi... dia datang lagi

Apa yang datang lagi ni...
Tawaran seminggu aje tau dari 17hb Julai sehingga 24hb Julai 2014.
Apa yang terkezut tu..
Sempena raya yang dah dekat ni ...
Ini dia tawarannya...

1. Acti Vite
Harga biasa RM130.00
Tapi dah namanya tawaran terkezut maka diturunkan kepada RM105 sahaja.
Apa istimewanya Acti Vite?
  1. Meningkatkan daya pencerahan kulit dari dalam.
  2. mengatasi masalah kulit kusam dan tidak sekata.
  3. mengatasi masalah pigmentasi (jeragat)
  4. Meningkatkan sistem imune badan
  5. Membantu menegangkan kulit.
Ada kelulusan KKM ( MAL 10021959X)
Halal.
BersediaLaH UNtuk PeN jaGaaN KuLiT
Agar LebiH SiHAT & CeRaH

2. Miracle Fluid Facial Treatment Essence
(TOP 10 Product)
 
Miracle Fluid Facial Treament Essence (Giffarine) setanding dgn SK II.
Terbukti berkesan. Mengapa anda bayar lebih jikalau ada produk yg lebih murah kualiti yang sama. Ia dapat mengecilkan liang roma dan mencerahkan kulit yg kusam.

Berfungsi sebagai toner. Tanpa alkohol dan pewangi. Dihasilkan dari buah delima, Witch Hazel dan ekstrak spirulina. Semua bahan ini bertindak mengekalkan kelembapan pada kulit, mengecilkan liang-liang roma dan mengekalkan keanjalan kulit. Kulit menjadi lebih cerah berseri dan kelihatan sihat.
Cara Penggunaan :
Selepas cuci muka, Titiskan “cecair ajaib” ini ke tapak tangan dan sapukan rata pada muka dan leher yang telah dibersihkan




Harga biasa RM69.90
Tapi dah namanya tawaran terkezut maka diturunkan kepada RM60.00 sahaja.

3. Glamorous Beaute'UV Defense Revitalizing Cream SPF 50PA+++
Apa kebendanya ni ?
Ianya menahan kulit dari sinaran UV agar kulit menjadi licin dan cerah.
Vitamin C dapat menambahkan keserian wajah dan menyeimbangi kulit wajah dan menanggalkan sel-sel kulit mati.

Harga biasa RM38.70
Tapi dah namanya tawaran terkezut maka diturunkan kepada RM35.00 sahaja.


Monday, 14 July 2014

Sembang Sebelum Buka Posa


Akak cam biasa sibuk tahap ....
Singgah umah kak Na, dia beri katalog baru Giffarine. Hem alahai... bila belek tu baru teringat masa birthday akak yang dah lepas terlupa nak top up barang Giffarine. Rugi tau sebab akak ada masuk 'Giff Club Giffarine'. Kebiasaannya pembelian pada masa birthday kita akan dapat 'double point'. Rugi plak rasanya sebab terlepas hari tersebut.
Istimewanya masuk Giff Club Giffarine ni banyak sangat. Setiap bulan ada offer barangan. Akak suka tunggu offer bila melibatkan barangan kegemaran akak.
Sekarang ni tunggu Birthday bulan depan.


Gotu Kola Capsul (Capsul Pegaga)

Kelebihan Gotu Kola
  • Mengandungi anti-oksida & berfungsi sebagai anti kanser.
  • Berfungsi unutk merawat ulser Peptic. (Berkaitan dengan penghadaman)
  • Dapat mengurangkan perasaan cemas (Anxiolytic).
  • Baik untuk pesakit Diabetes.
  • Baik untuk tekanan darah tinggi pada vena yang boleh mengakibatkan kaki membengkak atau dikenali sebagai penyakit Gout.
  • Mampu merawat penyakit buasir.
  • Herba ini juga dapat membantu mengawal fungsi otak. 
  • Tenaga tambahan
  • Membantu melegakan sakit sendi
  • Membantu meningkatkan fungsi otak
  • Menurunkan kadar gula dalam darah
  • Membantu mengatasi masalah kulit
  • Meningkatkan daya penumpuan
  • Membaiki perjalanan darah
  • Melegakan arthritis
  • Mengurangkan risiko nyanyuk
  • Membantu mengatasi keradangan urat
  • Membantu pesakit gout
Saranan
Tidak digalakkan kepada wanita hamil dan penghidap penyakit hati seperti hepatitis yang tinggi tahap enzim seperti jaundice (penyakit kuning) atau sirosis (penyakit limpa)

Gotu Kola Capsul
Kod : 41013-06
Isi Kandungan : 60 Kapsul
Harga Runcit : RM60.90
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...