Doa & Takziah Untuk Penduduk Kg. Lata Rek yang Dilanda Banjir 22-31 Disember 2014

Sunday, 25 May 2014

Pilihan Produk Giffarine Ikut Kulit Wajah

Akak nak kongsi tips pemilihan produk Giffarine ikut jenis kulit. Apa yang penting sis kena pastikan jenis kulit terlebih dahulu.

Kulit Normal
1.. Miracle Fluid Facial Treatment Essence Kod: 15006   RM69.90
2. Repairy Treatment  Kod: 15004 RM56.10
3. Renewal E-Q10 Night Cream Kod: 10306  RM55.50

Repairy Treatment
Repairy Treatment
 Diformulasi dengan ekstrak yis, betaglucon dan protien susu untuk mengekalkan kelembapan, kelembutan dan mengawal keseimbangan kulit. Kulit wajah kelihatan berseri walaupun anda berhadapan dengan sinaran Ultra Ungu dan persekitaran yang tercemar. Rawatan pemulihan ini sesuai untuk semua jenis kulit.
Cara Penggunaan:
Selepas membersih dan mengeringkan wajah, sapu 'Repairy treatment' ini pada seluruh wajah dan leher sebelum menyapu krim lain. Gunakan pada waktu pagi dan malam.
                                              Kod: 15004
                                              Berat Bersih: 30g
                                              Harga: RM56.10

Miracle Fluid Facial Treatment Essence
Miracle Fluid Facial Treatment Essence
Tanpa alkohol dan pewangi.Dihasilkan daripada buah delima, Witch hazel dan ekstrak spirulina. Semua bahan ini bertindak mengekalkan kelembapan pada kulit, mengecilkan liang-liang roma dan mengekalkan keanjalan kulit. Kulit menjadi lebih cerah berseri dan kelihatan sihat.

Cara Penggunaan:
titiskan 'cecair ajaib' ini ke atas tapak tangan atau kapas muka, oleskan dengan lembut ke seluruh muka dan leher yang telah dibersihkan.

                                  Kod: 15006
                              Berat bersih: 150ml
                                Harga: RM 69.90

Make-Up Set Giffarine

Dah lama tak berbicara di sini. Sibuk lah katakan. Banyak sangat kerja yang perlu di selesaikan.
Kali ni ingat nak 'review' pasal produk apa ya?
Cantik tak 'Make-Up Set' Giffarine akak punya? Senang je nak ke mana-mana bawak kit kecantikan yang mengandungi 6 pilihan warna untuk mata, 2 warna pemerah pipi 8 pilihan warna untuk bibir dan disertakan dengan berus untuk setiap set. Senang untuk di bawa dan sangat menarik.
Akak letak dalam handbag akak. Bila perlu aje keluarkan dan sapu je. Cermin pun clear je.
Giffarine mekap set ini harganya:
Harga Runcit : RM 63.60 sen sahaja.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...