Doa & Takziah Untuk Penduduk Kg. Lata Rek yang Dilanda Banjir 22-31 Disember 2014

Sunday, 25 May 2014

Make-Up Set Giffarine

Dah lama tak berbicara di sini. Sibuk lah katakan. Banyak sangat kerja yang perlu di selesaikan.
Kali ni ingat nak 'review' pasal produk apa ya?
Cantik tak 'Make-Up Set' Giffarine akak punya? Senang je nak ke mana-mana bawak kit kecantikan yang mengandungi 6 pilihan warna untuk mata, 2 warna pemerah pipi 8 pilihan warna untuk bibir dan disertakan dengan berus untuk setiap set. Senang untuk di bawa dan sangat menarik.
Akak letak dalam handbag akak. Bila perlu aje keluarkan dan sapu je. Cermin pun clear je.
Giffarine mekap set ini harganya:
Harga Runcit : RM 63.60 sen sahaja.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...