Doa & Takziah Untuk Penduduk Kg. Lata Rek yang Dilanda Banjir 22-31 Disember 2014

Friday, 20 April 2012

Crystalline Foundation Stick


Sekarang saya nak ceritakan pasal stick foundation ni plak.Adik saya suka menggunakannya kerana muka dia ni  jenis berminyak. Menjak guna stick foundation ni bila dah lepas 3-4 jam foundation still kemas.Muka tak berminyak  lansung tau...nice la...Adik saya pakai nipis jer,mcm yg tertulis kat kotaknyer tu,suh pakai nipis2 dan ianya menjimatkan juga.  

Harga : RM30.00
Berat Bersih: 8.6gm
Bedak asas crystalline ini mampu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah. Solekan anda akan tahan lebih lama serta mudah digunakan.
*mempunyai 7 warna pilihan

*sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT

*mudah dibawa ke mana-mana & mudah diratakan ke seluruh muka


*FS-31 = Utk kulit kuning langsat

*FS-32 = Untuk kulit cerah wanita Melayu
*FS-33 = Untuk kulit sawa matang
*FS-34 = Untuk kulit gelap
*FS-35 = Untuk shading di bahagian hidung & pipi
*FS-36 = Untuk highlight
*FS-37 = Untuk shading kulit cerah

1 comment:

  1. Salam. Foundation stick ni ada stock lg x?
    cengkudos@gmail.com

    Tq

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...