Doa & Takziah Untuk Penduduk Kg. Lata Rek yang Dilanda Banjir 22-31 Disember 2014

Saturday, 28 December 2013

Tudung Cantik Harga Menawan


Salam semua. Akak sibuk sikit tak berkesempatan nak update blog ini.
Sekarang ni akak tengok tudung makin cantik dan berfesyen. Ada seorang kawan mintak akak promote tudung dia kat blog ni.
Akak tak pasti nama tudung ni tapi materialnya best sangat bila pakai.
Kalau tak silap Cotton Jersey+ Chiffon. Lembut beralun.
Harga ditawarkan juga mampu milik.

Sebenarnya banyak kaler dan corak tapi akak tak berkesempatan nak ambik gambar jadi akak post kat blog ni beberapa helai sahaja.
Model yang diguna pun bidan terjun aje.
 

Sesiapa yang berminat boleh email atau sms/wassap akak ya. Postage adalah percuma selagi stock masih ada.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...